Ny soffa till vardagsrummet

Nu har jag äntligen köpt en ny soffa till vardagsrummet. Den gamla soffan började bli riktigt sliten, så det var verkligen på tiden. Vi har tittat efter soffor ett tag, men inte hittat någon som vi fastnat för. Av en slump kom jag in på Trademax hemsida, och där hittade jag en perfekt soffa!

Det fanns väldigt många snygga och billiga soffor där, både vanliga soffor och bäddsoffor. Jag tittade lite på en howardsoffa först. De är fina, men för små för min smak. Jag vill ha en stor och mysig soffa med divan. Det blev en mörkgrå soffa från Trademax som heter ”Ocean”. Jag passade även på att köpa ett soffbord från Trademax. Nu står allt på plats, och det blev riktigt bra!

Affe och Sixten är väldigt nyfikna på den nya soffan. Den luktar ju nytt och annorlunda, och de undrar nog var den gamla soffan tog vägen. Sixten hade ju sin favoritplats i den gamla soffan, men jag hoppas att han kommer att tycka om den här soffan lika mycket. Hans gamla filt ligger i samma hörn som förut, så jag tror nog att han hittar dit snart.

Nu är det dags att lasta den gamla soffan på släpvagnen och göra oss av med den. Den är för gammal och sliten för att säljas, men jag ska i alla fall fråga om de vill ha den på ”ta till vara” innan vi kastar den. Kanske kan den glädja någon, vem vet!

Det känns riktigt bra att ha en ny soffa att krypa ner i ikväll. Vi ska fira in den ordentligt med en mysig filmkväll, med några goda ostar och kex till.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *