Kul att hjälpa andra

Som ni kanske kommer ihåg så köpte jag inte för så länge sedan en helt ny soffa till mitt vardagsrum. Precis som jag trodde så är soffan precis så bra som jag ville ha den och min kära fyrfotade vänner verkar också ha accepterat den efter många om och men. Soffan är som sagt jättestor, vilket betyder att båda jag och Affe och Sixten verkligen får all den plats vi vill ha, utan att behöva trängas. Jag är verkligen förvånad över att leveransen och beställningen gick så smidigt som det gjorde och jag har ju inte nog kunnat lovorda den hjälp som jag har fått.

Jag tycker också mycket om att hjälpa andra och för några veckor sedan så hade jag besök från mina två kusiner från Finland. Det är inte ofta som jag får tillfälle att träffa dem så det var verkligen tur att jag hade min nya soffa på plats eftersom att lägenheten i övrigt inte är speciellt stor. Soffan blev då den perfekta dubbelsängen för mina två kusiner och de var så imponerade att de själva ville ha en likadan. Döm av min förvåning när jag insåg att också de, från Finland, kan handla möbler från Trademax. Butiken verkar nämligen ha öppnat upp en finsk sida också, så precis som för mig så kan också mina kusiner beställa möbler på nätet. Dessutom fanns ju jag där och kunde rekommendera sidan så efter att mina kusiner kommit hem till Finland beställde de direkt varsin soffa, om än något mindre än den jag har. Kul att kunna hjälpa till, som sagt, och extra hjälpsamt var det att använda sig av Pricerunner där man verkligen kan hitta det allra billigaste.

Priser på Pricerunner:
soffor-pricerunner

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *