I år ställer vi in julen

Än har inte snön kommit till södra Sverige trots att det snart är December. Idag är det exakt en månad kvar till julafton. Känn på den!

Det känns verkligen inte som vinter än. Jag vill se snö, kyla och vacker juldekoration.

I år är första året som min familj ställer in julen. Nej då, vi ska äta julmat och kolla på Kalle Anka i traditionell anda, men vi har i år en liten förändring – inga julklappar. Som barn är enda fördelen med julklappar att föräldrar köper julklappar till dig för mer pengar än du köper till dem. Ingen win win situation där inte. Så vi har beslutat att inte köpa julklappar nu när både jag och syster tjänar egna pengar.

För att ändå behålla traditionen kommer vi köpa en julklapp var, för en bestämd summa, som vi lottar vem vi ska ge till. Alla får alltså varsin julklapp ändå 🙂 Har funderat mycket på vad vill önska mig, mycket svårare nu när man vet att det bara blir en klapp.

Halsband eller något annat till hundarna är ju alltid kul och behövligt, men då blir det ju ändå inte en klapp till mig.. väldigt länge sedan jag köpte smycken till mig själv eftersom jag skämmer bort Sixten och Affe istället för mig själv. Älskar halsband och örhängen men det finns väldigt dåligt med bra utbud här i byn. Tidigare har jag köpt en del från webbutiken Blingit.se som har galet stort utbud till helt okej priser. Kollade lite där igen nu och blev kär i några halsband från ”Bud To Rose By DIDDI”.

231082_big 311025 Nikkie Pink_big

331081_big321020 Adore Pink_big

 

Dessa halsband utstrålar verkligen elegans. Kanske inte något jag bär till vardags, men tillsammans med en fin klänning på t.ex. fest. Jag vet att min familj läser min blogg så om jag önskar mig ett av dessa halsband kan ni köpa dom här http://blingit.se/halsband/ 😉

Tyvärr tappade jag mina favoritörhängen i somras när jag badade. Det är nog sjätte paret jag tappar när jag badar. Varför glömmer man alltid ta av örhängena innan man hoppar i vattnet? Så även örhängen är jag i behov av och skulle verkligen vilja ha samma som jag tappade senast men har inte hittat dom nån stans. Dessa är dock väldigt lika:

38_big 42_big

Vill ni hellre köpa örhängen än halsband finns dessa även på Blingit http://blingit.se/orhangen/ 😉 Kan just nu inte direkt komma på något annat jag behöver som jag kan önska mig i julklapp. Har kollat på en filt till min nya soffa som finns på Chilli, den är helt galet skön och snygg!

DCR0211SMT08_1

 

Beroende på hur mycket vi ska lägga på julklappen kanske jag både kan få ett smycke och denna filt 🙂

Nu ska jag ut och rasta mina älsklingar. Ha en fin söndag och njut av det fina vädret!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *