En helg i Köpenhamn

I helgen var jag och en kompis på en liten minisemester i Köpenhamn. Vi bodde på hotell, shoppade och gjorde givetvis ett besök på nöjesparken Tivoli. Jag är inte så mycket för att åka karuseller, men jag åkte i alla fall några, och det var väldigt mysig stämning där.

Vi gick i några väldigt trevliga inredningsbutiker, bland annat CasaShop och Designer Zoo. Jag såg många snygga lampor, stolar, soffor, soffbord och annat som jag skulle kunna tänka mig att ha hemma. Vi har ju nyss köpt en ny soffa, och möbler var ändå inte aktuellt att ta med sig på flyget, men jag köpte i alla fall en liten snygg lampa och några vackra ljusstakar.

Vi besökte Nationalmuseum, Botanisk Have och såg den lille havfrue. Vi var också på Kronborg slott och Köpenhamns Zoo. Vi hann med mycket, och det var en riktigt trevlig helg. Jag hade väldigt roligt. Det är skönt att komma ifrån vardagen ibland, men jag saknade förstås Affe och Sixten. De hade nog tyckt om att följa med på Köpenhamns Zoo och titta på alla underliga djur!

Nu är det skönt att vara hemma igen. Det är ju så, att även om det är roligt att vara ute och se nya saker, så är det alltid skönt att komma hem igen. Borta bra, men hemma bäst! Affe och Sixten tyckte också att det var roligt när matte kom hem. Svansarna viftade och de dansade runt på golvet. Jag hade faktiskt köpt med lite tuggben och hundgodis från Danmark också. Det var uppskattat!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *